Over ons

Fashionize.nl is onder modebewuste vrouwen een populaire webshop voor trendy kleding, schoenen en accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen. We kunnen je dus van top tot teen aankleden en in de webshop inspireren we je met complete looks. Een hele outfit shop je in een paar klikken en voor aantrekkelijke prijzen. De naam van onze webshop zegt dus precies wat wij voor je willen doen, je helpen om nóg modieuzer voor de dag te komen. Onze slogan is dan ook “we are there to help you fashionize...!”.

Wie we zijn

Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard. Door onze passion for fashion en jarenlange ervaring in de modebranche kunnen we je een aantrekkelijke collectie bieden. Net zo belangrijk vinden we een prettige winkelomgeving met duidelijke productinformatie en afbeeldingen. Zo weet je wat je krijgt. En ben je tóch niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Volg ons...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste trends, nieuwe artikelen en exclusieve aanbiedingen. En heb jij zelf een suggestie voor ons, dan is die uiteraard van harte welkom via info@fashionize.nl

Credits fotografie

De product- en modelfotografie in onze webshop is gedaan door onze eigen Bianca Bon. Het gebruik van de afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na onze expliciete toestemming.

We wensen je veel plezier bij het shoppen. Go fashionize yourself!

Als laatste bekeken