Service

Over ons


Fashionize.nl is onder modebewuste vrouwen én rasechte fashionista's een populaire webshop voor online fashion shopping. We bieden een uitgebreide collectie supervrouwelijke kleding, sieraden en accessoires. Dit alles in de meest hippe uitvoering of juist als everyday basic. Onze missie is om je op modegebied alles te kunnen bieden voor de look die bij jou past!

Wat betekent "fashionize" eigenlijk?

Fashionize is een officieus Engels werkwoord dat "to make (more) fashionable" betekent. Dus onze naam zegt precies wat wij voor je willen doen, je helpen om nóg modieuzer voor de dag te komen: we are there to help you fashionize...!!

Wie we zijn

Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard. Door onze passion for fashion en jarenlange ervaring in de modebranche kunnen we je een goede collectie bieden. Net zo belangrijk vinden we een prettige winkelomgeving met duidelijke productinformatie en afbeeldingen. Zo weet je wat je krijgt. En ben je onverhoopt niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Volg ons...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste trends, nieuwe artikelen en exclusieve aanbiedingen. En heb jij zelf een suggestie voor ons, dan is die uiteraard van harte welkom via info@fashionize.nl

Credits fotografie

De product- en modelfotografie in onze webshop is gedaan door onze eigen Bianca Bon. Het gebruik van de afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na onze expliciete toestemming.

We wensen je veel plezier bij het shoppen. Go fashionize yourself!