Winkel

Fashionize-winkelFashionize.nl is een webshop maar op bepaalde dagen en gedurende beperkte tijden kun je óók gezellig shoppen in onze boutique in Lelystad! In onze winkel vind je onze nieuwe collectie terug én ook extra aantrekkelijk geprijsde items. En natuurlijk geef ik je ook graag vrijblijvend stylingadvies zodat je helemaal tevreden de deur uit gaat. Onze winkel is de onderstaande dagen geopend. Graag tot ziens, groetjes Bianca.

Komende openingsdagen en -tijden

Woensdag 13 november 15:00 - 18:00 uur.
Vrijdag 15 november 15:00 - 18:00 uur.

Komen deze dagen of tijden je niet uit óf zijn er geen openingsdagen gepland? Maak dan een afspraak om onze boutique te bezoeken, je bent van harte welkom. Stuur ons hiervoor een e-mail. Voel je wat meer voor een verzorgde shopping party, gezellig samen met een groep van tenminste 4 vriendinnen? Klik dan hier voor meer informatie.

Waar

Zaanstraat 6-i, 1e etage*, 8226ND Lelystad.
Gratis parkeren voor de deur.
Betalen kan via PIN.
* 1e etage via trap te bereiken

Volg ons...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste trends, nieuwe artikelen en exclusieve aanbiedingen. En heb jij zelf een suggestie voor ons, dan is die uiteraard van harte welkom via info@fashionize.nl

We wensen je veel plezier bij het shoppen online of zien je graag in onze winkel. Go fashionize yourself!

ALS LAATSTE BEKEKEN