Winkel

Fashionize-winkel

Komende openingsdagen en -tijden

Gedurende de COVID-19 crisis is onze winkel voor onbepaalde tijd gesloten. Onze collectie is daarom nu alleen online via onze webshop verkrijgbaar.

Adres

Zaanstraat 6-i, 1e etage*, 8226ND Lelystad.
Gratis parkeren voor de deur.
Betalen kan via PIN.
* 1e etage via trap te bereiken

Privé shoppen

Komen deze dagen of tijden je niet uit óf zijn er geen openingsdagen gepland? Maak dan een afspraak om onze boutique te bezoeken, je bent van harte welkom. Stuur ons hiervoor een e-mail. Voel je wat meer voor een verzorgde shopping party, gezellig samen met een groep van tenminste 4 vriendinnen? Klik dan hier voor meer informatie.

Over de Fashionize boutique

Fashionize.nl is een webshop maar op bepaalde dagen en tijden kun je óók gezellig shoppen in onze boutique in Lelystad! In onze winkel vind je onze nieuwe collectie terug én ook extra aantrekkelijk geprijsde items. "De winkel voelt aan als een snoepwinkel" zei één van onze klanten blij "en ik kom binnenkort weer terug met een vriendin!". Naast al die heerlijke modesnoepjes bied ik je natuurlijk ook graag vrijblijvend stylingadvies aan, zodat je helemaal tevreden de deur uit gaat. Onze boutique is de bovenstaande dagen geopend. Graag tot ziens, groetjes Bianca.

Volg ons...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste trends, nieuwe artikelen en exclusieve aanbiedingen. En heb jij zelf een suggestie voor ons, dan is die uiteraard van harte welkom via info@fashionize.nl

We wensen je veel plezier bij het shoppen online of zien je graag in onze winkel. Go fashionize yourself!

ALS LAATSTE BEKEKEN