Over ons

Patrick-en-Bianca-van-Fashionize-nlFashionize.nl is onder modebewuste vrouwen een populaire webshop voor trendy kleding, schoenen en accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen. Modemusthaves tegen aantrekkelijke prijzen. In onze shop the look inspireert styliste en eigenaresse Bianca je met complete outfits die je eenvoudig en in een paar klikken kunt bestellen. En weet je niet welke kleding goed bij je staat, dan geven we je de nodige adviezen in onze style guide. De naam van onze online fashion boutique zegt dus precies wat wij voor je willen doen, je helpen om nóg modieuzer voor de dag te komen: we help you fashionize!

Wie we zijn

Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard, man en vrouw. Daarvoor hadden we al een succesvol merk fashion statement sieraden. Door onze passion for fashion, jarenlange ervaring in de modebranche en het snel oppikken van de laatste trends kunnen we je een aantrekkelijke collectie bieden. Net zo belangrijk vinden we een prettige winkelomgeving met duidelijke productinformatie en afbeeldingen, daarom besteden we daar veel aandacht aan. Zo weet je wat je krijgt. Vol vertrouwen kunnen shoppen vinden we ook belangrijk, daarom zijn we aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Volg ons...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste trends, nieuwe artikelen en exclusieve aanbiedingen. Erg handig is onze app voor Google Android waarmee je altijd direct toegang hebt tot je favoriete fashion store. Download de app snel in de Google Play Store. Heb jij zelf een suggestie voor ons, dan is die uiteraard van harte welkom via info@fashionize.nl

Credits fotografie

De product- en modelfotografie in onze webshop is gedaan door onze eigen Bianca. Het gebruik van de afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na onze expliciete toestemming.

We wensen je veel plezier bij het shoppen. Go fashionize yourself!

ALS LAATSTE BEKEKEN