Verzending

LEVERTIJD

Als je bestelling op een werkdag vóór 15:30 uur is geplaatst én ook de betaling bij ons binnen is, dan wordt deze in principe de zelfde werkdag verzonden. Je ontvangt per e-mail bericht wanneer je bestelling wordt ingepakt, wanneer deze klaar is voor verzending en wanneer deze onderweg is. In deze laatste e-mail staat ook een track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Als je een account hebt, dan vind je al deze informatie daar terug. De dag na verzending wordt de bestelling aangeboden op adressen in Nederland of in Vlaanderen. Voor adressen in Wallonië duurt de bezorging 2 dagen. Pakketten worden afgeleverd op maandag t/m zaterdag, behalve op en rond feestdagen. We spannen ons in om je zending binnen genoemde termijn te leveren, maar genoemde levertijden zijn indicatief en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

VERZENDOPTIES NEDERLAND

We maken gebruik van DHL Parcel en je kunt kiezen voor 6 verschillende verzendwijzen óf ophalen, namelijk:

 1. Standaard: € 4,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Het pakket wordt overdag aangeboden. Als je niet thuis bent, is het mogelijk dat de DHL-bezorger één van de buren vraagt of deze het pakket voor je wilt aannemen. Als het pakket compact is kan het in de brievenbus worden gedaan. Als je pakket door de bezorger niet kan worden afgeleverd, dan kan je de zelfde dag tot 24:00 uur via je persoonlijke track and trace-pagina een alternatieve afleverdag en -tijdvak inplannen. Doe je dit niet, dan is je pakket de volgende dag (m.u.v. zondag) af te halen bij een DHL Parcelshop in de buurt. Via je track and trace code kun je terugvinden bij welke locatie deze af te halen is en vanaf welk tijdstip. Het pakket moet binnen 7 dagen worden opgehaald.
 2. Afhalen bij DHL Parcelshop: € 4,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Kies deze optie als je het pakket bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt binnen 7 dagen wilt ophalen wanneer het jou uitkomt.
 3. Alléén huisadres: € 5,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Kies deze optie als het pakket alléén op het gespecificeerde afleveradres afgeleverd mag worden, dus niet bij buren. Er worden maximaal 4 afleverpogingen gedaan.
 4. Aangetekend: € 5,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Kies deze optie als je wilt dat er bij aflevering van het pakket getekend moet worden door de ontvanger. Als je niet aanwezig bent kan de bezorger het pakket ook bij een van je buren afleveren als deze bereid is voor ontvangst te tekenen, in dat geval laat de bezorger dit weten met een briefje in je brievenbus.
 5. Avond + alléén huisadres + aangetekend: € 6,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Kies deze optie voor aangetekende levering op een werkdag tussen 18:00 en 21:00 uur op uitsluitend het gespecificeerde afleveradres. Het pakket zal dus niet bij buren worden aangeboden.
 6. Afhalen in onze winkel in Lelystad: GRATIS
  Kies deze optie als je je (betaalde) bestelling wilt ophalen in de Fashionize.nl Boutique (klik hier voor de openingsdagen en -tijden). Als alternatief kun je per e-mail een afspraak maken om je bestelling buiten openingstijden af te halen.

VERZENDOPTIES BELGIË

Je kunt kiezen voor 2 verschillende verzendwijzen, namelijk:

 1. Standaard via bpost: € 6,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Het pakket wordt overdag aangeboden. Als je niet thuis bent, dan ligt het pakket de volgende werkdag klaar op een bpost-locatie of kan een tweede bezorgpoging worden ingepland. Het pakket wordt niet bij buren aangeboden.
 2. Aangetekend via bpost: € 7,99 of GRATIS bij besteding vanaf € 75,-
  Het pakket wordt overdag aangeboden waarbij je tekent voor ontvangst. Als je niet thuis bent, dan ligt het pakket de volgende werkdag klaar op een bpost-locatie of kan een tweede bezorgpoging worden ingepland.
ALS LAATSTE BEKEKEN