Retour

Past je aankoop niet of had je er wat anders van verwacht? Dan kun je deze natuurlijk retourneren. Retourneren via ons retourportaal is eenvoudig én GRATIS als je voor tenminste € 29,99 aan artikelen behoudt. Stuur je alles terug of behoud je voor minder dan € 29,99 aan artikelen dan is je bijdrage voor retourzending via ons retourportaal slechts € 4,99. Als alternatief kun je gezellig naar onze winkel in Lelystad komen om je item(s) te retourneren of te ruilen. Hieronder lees je hoe retourneren bij ons werkt.

RETOURVOORWAARDEN

Vanaf het moment van bezorging van de complete bestelling heb je de bestelde artikelen 14 dagen op zicht. Controleer direct na ontvangst van de artikelen of deze onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, meld dit dan binnen 24 uur aan ons via e-mail. Binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je deze artikelen wenst te behouden, tenzij anders vermeld. Als je bestelling in delen wordt geleverd, gaat de zichttermijn in na ontvangst van de laatste deellevering.

Artikelen die je retourneert mogen niet gedragen zijn, anders dan om te beoordelen of deze naar wens zijn, niet beschadigd, niet bevlekt, niet gewassen, voorzien van aangehechte prijs- en/of merklabels en indien aanwezig in de oorspronkelijke verpakking. Kleding die bedekt is met haren van huisdieren of niet meer als nieuw ruikt door bijvoorbeeld lichaamsgeur (zoals zweet) of sigarettenrook kunnen we niet als retour accepteren. Schoenen accepteren we niet als retour wanneer de schoenendoos niet is bijgevoegd of de schoenendoos is gebruikt als verzenddoos. Om hygiënische redenen kunnen we oorbellen niet retour nemen.

Als een aankoop niet naar wens is en voldoet aan de retourvoorwaarden, volg je de onderstaande stappen om te retourneren.

VOLG DEZE 3 STAPPEN OM TE RETOURNEREN

  1. Ga naar ons retourportaal en volg de instructies om je retourmelding te doen en je DHL-retourlabel te printen. Klik hier voor het retourportaal (opent nieuw tabblad).
  2. Voeg je papieren factuur samen met de te retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking. Verpak de artikelen a.u.b. netjes. Plak het door je geprinte retourlabel op de verzendverpakking.
  3. Breng je pakket naar de door jou geselecteerde DHL Parcelshop in de buurt. Je hoeft niets af te rekenen omdat je gebruik maakt van ons retourlabel. Bij afgifte van je pakket ontvang je een verzendbewijs, bewaar dit goed.

Wil je géén gebruik maken van ons retourportaal en/of niet verzenden via DHL? Klik dan hier.

KOSTEN VAN RETOURZENDING

Bij gebruik van een retourlabel aangemaakt via ons retourportaal is retourneren GRATIS als je een deel van de bestelling houdt en de waarde ervan minimaal € 29,99 is.

Als je niet voor tenminste € 29,99 aan artikelen behoudt en een retourlabel gebruikt dat is aangemaakt via ons retourportaal, dan wordt achteraf voor de zending een bedrag van € 4,99 in rekening gebracht en verrekenen we dit met je retourtegoed.

Maak je géén gebruik van ons retourportaal, dan zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening.

VERWERKING VAN JE RETOUR

Voor een goede verwerking van je retour is het doen van een retourmelding belangrijk. Bij ontvangst van de retourmelding en -producten zenden we géén e-mail ter bevestiging. Bij acceptatie van de retour word je tegoed binnen 14 dagen na retourmelding teruggestort op de rekening die is gebruikt voor betaling van de bestelling. Indien je hebt gekozen voor betaling achteraf via AfterPay dan wordt je retourtegoed in mindering gebracht op je AfterPay-factuur.

Als je de gehele bestelling retourneert én aan ons ook verzendkosten hebt betaald, dan krijg je het bedrag dat door ons in rekening is gebracht voor verzending ook terugbetaald met als maximum het tarief van een standaardzending. Als je een deel van je bestelling retourneert én aan ons geen verzendkosten hebt betaald, dan verrekenen we de kosten van de door je gekozen verzendmethode met je retourtegoed als de totale waarde van de items die je houdt onder de franco-grens van € 75 ligt.

Regeling bij combinatie-deals: bij retour van alle artikelen uit een combi deal krijg je de totaal betaalde actieprijs terug. Als je niet alle artikelen van een combi deal terugstuurt, dan rekenen we voor de artikelen die je houdt de normale prijs zoals die gold op het moment van je bestelling. Het bedrag dat je van ons terugkrijgt is de betaalde actieprijs van alle artikelen samen, vermindert met de normale prijs van alle artikelen daarvan die je hebt behouden.

RETOUR VAN NIET BEZORGBARE BESTELLINGEN

Bestellingen die niet door DHL bezorgt kunnen worden (bijvoorbeeld omdat een foutief adres is opgegeven) of wanneer een pakket niet binnen 7 dagen is opgehaald van een DHL-afhaallocatie, komen bij ons retour. DHL brengt ons voor alléén dit retourneren € 10,- in rekening. Als je de zending niet opnieuw wenst te ontvangen, zullen wij je het volledige aankoopbedrag terugbetalen verminderd met de eventueel door je betaalde vergoeding voor verzending en genoemde kosten voor retourzending. Indien de bestelling opnieuw wordt toegezonden en deze geheel of deels wordt geretourneerd, houden we ons het recht voor om op je tegoed alsnog de genoemde kosten voor heen- en retourzending in mindering te brengen.

ALS LAATSTE BEKEKEN