Retour zonder gebruik van retourportaal

Wil je je retour niet verzenden via ons retourportaal? Omdat je bijvoorbeeld niet wilt verzenden via DHL of omdat je geen retourlabel kunt printen? Dan kun je gebruik maken van de alternatieve retourzendmethode zoals omschreven op deze pagina. In dit geval zijn de retourkosten voor eigen rekening. Na verwerking van je retour ontvang je een shoptegoed van € 7,50 op je volgende aankoop*. Hiermee compenseren we je retourkosten én helpen we je aan een fashion item dat wél naar je zin is.

VOLG DEZE 3 STAPPEN OM TE RETOURNEREN

 1. Meld altijd je retour bij ons, klik hier voor het retourformulier (opent in nieuw tabblad).
 2. Doe de te retourneren artikelen samen met de papieren factuur die bij je pakket zat in een deugdelijke verzendverpakking. Verpak de artikelen a.u.b. netjes. Let op: retourzendingen zonder bijgevoegde factuur worden vertraagd verwerkt.
 3. Stuur het geheel met een pakketdienst naar eigen keuze naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn voor je eigen rekening*.

  BoWaa / Fashionize.nl
  Afdeling Retouren
  Zaanstraat 6 i
  8226 ND Lelystad
  Nederland

  Dit adres kun je hier als pdf-bestand downloaden en printen.

Wil je tòch gebruik maken van ons retourportaal? Klik dan hier om terug te gaan naar de retourpagina.

* SHOPTEGOED NA VERWERKING VAN JE RETOUR

Zodra je retour volledig is verwerkt zenden we je een e-mail ter bevestiging met ook een vouchercode voor een korting van € 7,50 op je volgende aankoop. Hiermee compenseren we je retourkosten én helpen we je aan een fashion item dat wél naar je zin is. De spelregels bij dit shoptegoed:

 1. Eenmalig geldig bij besteding vanaf € 50,-
 2. Korting vervalt als bestelling retour komt en de waarde van de items die je houdt minder dan € 50,- is. Bij de nieuwe retour ontvang je ook weer een nieuwe vouchercode.
 3. Direct of indirect niet inwisselbaar voor geld
 4. Niet te gebruiken in combinatie met eventuele andere vouchercodes
 5. Tegoed beperkt geldig na verstrekking

Voor meer informatie over de verwerking en terugbetaling van je retour of om tòch gebruik te maken van ons retourportaal ga je terug naar onze retourpagina.

ALS LAATSTE BEKEKEN