Wat is de levertijd bij Fashionize.nl?

Wat is de levertijd?

Als je een bestelling plaatst én ook de betaling bij ons binnen is, dan wordt deze binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Over het algemeen wordt een bestelling die op een (Nederlandse) werkdag vóór 15:30 uur is geplaatst de zelfde werkdag verzonden. Als je een bestelling plaatst waarbij voor alle óf een deel van de items een extra levertijd geldt, dan wordt de complete bestelling verzonden zodra alle items voorradig zijn.

Je ontvangt per e-mail bericht wanneer je bestelling wordt ingepakt, wanneer deze klaar is voor verzending en wanneer deze onderweg is. In deze laatste e-mail staat ook een track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Als je een account hebt, dan vind je al deze informatie daar terug. De dag na verzending wordt de bestelling aangeboden op adressen in Nederland of in Vlaanderen. Voor adressen in Wallonië duurt de bezorging 2 dagen. Pakketten worden afgeleverd op maandag t/m zaterdag, behalve op en rond feestdagen.

We spannen ons in om je zending binnen genoemde termijn te leveren, maar genoemde levertijden zijn indicatief en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

Terug naar veelgestelde vragen.

ALS LAATSTE BEKEKEN